prosjekter

Projekter & Referencer

Vi er stolte over vores projekter og nedenfor kan du læse om et par af dem.

  • Alle
  • Audiovisuelt utstyr
  • Backup
  • IT-drift
  • nettverk
  • kontor 365
  • Otrumcast
  • Signage
  • TV
  • Wifi

Et par ord fra vores kunder


”Vi har tidligere været udfordret på vores WiFi, der efterhånden havde svært ved at håndtere det stigende antal gæster vores mange nye værelser og konferencelokaler rummer. Én ting er, at have en fiberforbindelse på 1 Gbit hastighed, men hvis ikke vi formår at distribuere forbindelsen ud til gæsternes laptop´s m.v. er det jo ligegyldigt.” Dette er lykkedes nu. WiFi løsningen, der leveres af RAW IT, er in-room baseret. En in-room løsning giver det optimale signal i alle hotelværelser og mødelokaler, og derved en maksimal dækning til at understøtte den 1 Gbit forbindelse hotellet tilbyder.

Mikael Melander
General Manager Glostrup Park Hotel

«Endelig et selskap, med inngående kunnskap om serveringsbransjen og som forstår at det handler om service til servicenæringen. Hotellbransjen skal være en trendsetter – også innen IT og samtidig tenke kraftressurser – og det har Raw IT forstått.»

Mai Kappenberger
General Manager Kurhotel Skodsborg

Raw IT er vores professionelle samarbejdspartner indenfor IT-løsninger til vores hoteller. Vi har igennem flere år haft Raw IT som vores primære leverandør indenfor området. Man kan godt mærke, at de ved hvordan hoteldrift fungere og hvor vigtigt og nødvendigt det er for os, at alt IT altid fungere optimalt. Raw IT løser opgaverne både dygtigt, effektivt og sætter sig ind i opgaverne. Samtidig formår de at være løsningsorienteret uden tunge og besværlige arbejdsgange, som andre leverandører kunne lære noget af. Helt klart de bedste anbefalinger herfra.

David Olsen
General Manager Ascot Hotel & Apartments

Vi oplevede at vores server var nede her til morgen og gode råd var dyre, da problematikker (for mig) syntes at være halv kompleks. Jeg kontaktede min internet udbyder, da jeg havde mistanke om at internetforbindelsen ikke virke –ingen respons her fire timer efter. Derefter kontaktede jeg en konsulent fra et stort konsulenthus, der tidligere har hjulpet mig med serveren, samt også sat systemet op i sin tid. –han anede intet om den slags problemer og var i øvrigt også på kursus… Så ringede jeg til RAW IT, for at høre om de kunne hjælpe. Supporten løste meget effektivt problemet på mindre end 1 time! Var meget kompetent og gik målrettet efter at finde en løsning! De store virksomheder havde kun fokus på hvilken ”kasse” jeg skulle sættes i, oprette case nr. og sende prislister. Så stor ros til jer og mange tak for jeres effektive hjælp og gode kundeservice!

Mads Ravn
Teknisk direktør Enerdry A/S